Zoek

Leven vanuit Bezieling

Uit eigen ervaring weet ik dat leven vanuit de Ziel zéér uitdagend, helend maar ook ongelofelijk Magisch is. Door stap voor stap los te komen van je persoonlijkheid, ontvouwt zich een nieuwe werkelijkheid die zoveel diepgaander, meer voelbaar en meer harmoniserend is dan je nú voor mogelijk houdt. Voor mij betekent dit het ultieme gevoel van thuiskomen in jezelf én in de wereld waarin we leven.

Leven vanuit Bezieling houdt in dat je dé reis van het leven, jouw Ziel, ten volle aangaat; precies zoals het bedoeld is. Waar nodig diepe Zielservaringen aanschouwen, doorvoelen en doorleven om je er vervolgens van te bevrijden. Jezelf met Magie blijven voeden, vormt hierin de rode draad.

Ik geniet van de Magie van het leven; iedere dag weer. Dit gun ik jou ook!

Soul Journey

Magische innerlijke reis naar jouw onderbewustzijn! De reis maak je onder leiding van Xander in een groep van 4 – 7 personen.

Soul Birthing

Een Soul Birthing laat het kosmische kind in jou geboren worden via een online een-op-een sessie met Xander.

Start direct met een online training:

Over Xander

In ieder mens schuilt iets wat zoveel grootser is dan het idee dat wij van onszelf, de maatschappij en de wereld waarin wij leven, hebben. Iets dat, eenmaal wakker geschud, gevoeld en ervaren, al het andere overschaduwt en ontstijgt.

Leadership

Emotionele intelligentie ontgrendelt delen van onszelf waardoor we hogere niveaus van bewustzijn naar ons werk mee kunnen brengen.
- Coaching, Hei Sessie, Bedrijven Dokter.
Direct contact opnemen?