Search
Ayahuasca Retreat

Ervaar én ontdek de wortels van jouw mens-zijn

♥ Ayahuasca ♥

Ayahuasca symboliseert de kwaliteit van loslaten! Als je (opgelegde) overtuigingen en emoties tot aan de wortels loslaat, krijg de kans je unieke potentieel (Zielsmissie) om te zetten in kwaliteit.

Wat is Ayahuasca:

Ayahuasca is een brouwsel van planten en betekent ‘Liaan of Wijn van de Ziel’. Het is een thee die met de juiste receptuur en intentie gedronken kan worden. Deze thee heeft een sterk visioen opwekkend effect en een reinigende werking. Als heilig sacrament wordt het gebruikt in een rituele- en ceremoniële setting. 

Wat levert het op:

Ayahuasca opent je (innerlijke) zintuigen en brengt je in aanraking met je (spirituele) onderbewustzijn; jouw Ziel. Hierdoor krijg je inzichten, visioenen en lessen die gericht zijn op jouw leven en jouw ervaringen. Klachten van emotionele- of fysieke aard vallen op z’n plek waardoor er begrip en een proces van loslaten ontstaat. Ervaring heeft ons geleerd dat Ayahuasca voor een mega shift in jouw bewustzijn kan zorgen waardoor je potentie als mens en Ziel (meer) de ruimte krijgt om tot expressie te komen! 

Hoe gaan we te werk:

Om het maximale uit jouw reis met Ayahuasca te kunnen halen, is passende voorbereiding, onderlinge afstemming en nazorg essentieel. Bij ons is dat altijd inbegrepen! Meer informatie hierover ontvang je tijdens het contact met Xander. Tijdens een Ayahuasca ceremonie lig of zit je op een matras op de grond. Er is (live) muziek en alle omstandigheden zijn erop gericht om jouw innerlijke reis in een fijne liefdevolle setting vanuit overgave te kunnen maken.

Voor wie geschikt:

Xander biedt een-op-een en kleinschalige (besloten) groep ceremonies voor uiteenlopende doelgroepen aan. De minimale leeftijd dient 28 jaar oud te zijn! Voor een specifieke doelgroep is er een tweedaagse privé retreat met natuursessie en Ayahuasca mogelijk. Bekijk deze link voor meer info.

Xander als reisleider:

Xander werkt ruim 12 jaar met het plantenmedicijn Ayahuasca en heeft honderden ceremonies verzorgd en meer dan 2300 mensen van over de hele wereld mogen begeleiden tijdens hun ontmoeting met Ayahuasca. Een goede voorbereiding en nazorg is van zeer groot belang. Wanneer je een retraite bij Xander boekt, ontvang je altijd de juiste richtlijnen voor de perfecte voorbereiding en nazorg via een persoonlijke check-in en check-out met Xander.

Er zijn twee opties:

Het roer om

In dit programma komen alle facetten van het menselijk bewustzijn aan bod, waarbij we gefaseerd, net als het bouwen van een huis, beginnen bij het fundament. Wat is je identiteit en wat zijn je roots; bijvoorbeeld binnen het familiesysteem, het gezin van herkomst en het voorouderlijke systeem? Het fundament zorgt ervoor dat de verdiepingen die erop komen ook stevig zijn.

tree, branches, tree trunk-990848.jpg

Groep retraite

Een kleinschalige groep retraite betreft een ceremonie van een hele dag met inname van Ayahuasca. De grootte van de groep bestaat uit 3-5 personen. Er is altijd voorzorg en nazorg in combinatie met een online check-in en check-out met Xander.

Algemene informatie:

 • Dit programma start medio september 2024 en eindigt begin november.
 • De groep bestaat uit maximaal zeven gelijkgestemde deelnemers.
 • Er zal een WhatsApp groep aangemaakt worden voor gedeelde passie en inspiratie.
 • De investering is 999 euro (incl. btw of excl. btw op factuur). Betaling in termijnen 
  mogelijk.
 • Er is een persoonlijk intake met Xander om te kijken of het past.
 • Geef je interesse op via het contactformulier of stuur een WhatsApp.

Algemene informatie:

 • Groep retraite is tenminste één dag met voorzorg (check-in) en nazorg (check-out).
 • Zie opties voor aanmelding in onderstaande overzicht.
 • Investering is vanaf 350 euro (incl. btw of excl. btw op factuur). 
 • Vul het contactformulier in of stuur een WhatsApp bericht voor contact met Xander.

Overzicht van Ayahuasca Retreats waarvoor je je kunt aanmelden:

15 september 2024
08:00 - 17:00

Programma: HET ROER OM Deze reis is voor mensen die (diep) van binnen voelen dat ze naar een grote shift van bewustzijn aan het groeien zijn en bereid zijn dit […]

20 september 2024
All day

Wat is Ayahuasca: Ayahuasca is een brouwsel van planten en betekent ‘Liaan of Wijn van de Ziel’. Het is een thee die met de juiste receptuur en intentie gedronken kan […]

13 oktober 2024
All day

Wat is Ayahuasca: Ayahuasca is een brouwsel van planten en betekent ‘Liaan of Wijn van de Ziel’. Het is een thee die met de juiste receptuur en intentie gedronken kan […]

15 november 2024
All day

Wat is Ayahuasca: Ayahuasca is een brouwsel van planten en betekent ‘Liaan of Wijn van de Ziel’. Het is een thee die met de juiste receptuur en intentie gedronken kan […]

Contactformulier graag volledig invullen!

Direct contact opnemen?