Mentorship

Blijf op koers en ervaar meer Harmonie!

Verrijk en doorgrond jouw zelf- en wereldbeeld in een 1-op-1 setting met Xander. 

Xander als Mentor?

Xander is bevlogen en daagt je uit de grenzen van je perceptie (flink) te verruimen. Hij wijst je liefdevol de weg zonder deze voor je te bepalen. Xander fungeert in zijn rol als Mentor voor jou als spiegel en deelt op liefdevolle wijze zijn passie voor het leven. Met ruim 20 jaar professionele ervaring, duizenden cliënten en tienduizenden uren aan (zelf)studie in praktische en theoretische zin is hij dé ideale sparringpartner voor de eigen-wijze ondernemer. 

Wat is Mentorship?

Vanuit een 1-op-1 setting met Xander leer je op eigen-wijze jouw leven vanuit perceptie en reflectie te doorgronden. Je ontvangt unieke levenswijsheden die er voor zorgen dat je buiten je eigen waarneming en comfortzone kunt kijken. 

Waarom Mentorship?

Je krijgt in korte tijd op verfrissende wijze levenslessen die ondersteuning bieden bij het bepalen van de koers van je leven. Dit kan zakelijk en/of privé zijn. Door op koers te blijven, krijg je overzicht en word je behoed voor het maken van keuzes die eigenlijk niet (meer) bij je passen.

Wat kun je verwachten?

Xander confronteert, spiegelt en laat jou zelf nadenken door het stellen van gerichte vragen en handelt altijd liefdevol en zonder oordeel. Hij geniet ervan om spelenderwijs diepliggende overtuigingen te doorgronden. Iedere sessie is uniek en afgestemd op jouw actuele situatie en vraag. 

Wie ben jij?

Je bent een eigenwijze ondernemer (in spé) met ervaring en interesse in de zin en onzin van het leven. Je bent nieuwsgierig, mentaal veerkrachtig en houdt van diepgang. Je voelt de behoefte om bepaalde levensvragen te doorgronden en hebt de behoefte jouw zelf- en wereldbeeld uit te dagen.

Algemene en praktische informatie:

Contactformulier

Graag tot ziens!