Zoek

Exclusieve Holistische Coaching

Exclusieve aandacht in een 1-op-1 met Xander?

In een een-op-een setting met Xander creëren we veel momenten van (zelf)reflectie. Spelenderwijs krijg je spiegels voorgeschoteld die erop gericht zijn jouw unieke mens-zijn te doorgronden.

Xander als Coach?

Xander is oprecht geïnteresseerd in wat er in een mens leeft en geniet ervan op liefdevolle wijze met zijn cliënten confronterende thema’s aan te gaan! Hij is in staat om snel, in het gedrag, causale verbanden te leggen en maakt datgene zichtbaar en voelbaar wat er écht toe doet. Xander ziet zichzelf als Gids die tijdelijk met je meereist in bijzondere fases van (emotionele) groei die we in het leven aan mogen gaan.
ERVARING in jaren
1 +
CLIËNTEN
1 +
UREN zelfstudie
1 +

Wat is exclusieve coaching?

In een een-op-een setting met Xander creëren we veel momenten van (zelf)reflectie. Spelenderwijs krijg je spiegels voorgeschoteld om zijn jouw mens-zijn te doorgronden. De sessies zijn erop gericht jouw binnenwereld te verkennen op een (veel) dieper niveau dan je gewend bent. 

Je kunt vragen hebben zoals:

* Xander heeft een eigen (coach) techniek ontwikkeld, wat een unieke combinatie is van life/business coaching, innerlijk proceswerk/onderzoek, alternatieve/regressie therapie, psychologie en systemisch werk (o.a. familie opstellingen). 

Wat kun je verwachten?

Xander geniet ervan om diepliggende persoonlijke thema’s te doorgronden. In een veilige setting ontstaat er wezenlijk contact en belichten we zonder oordeel onderhuidse thema’s die erop gericht zijn om te groeien in emotionele intelligentie en volwassenheid. Iedere sessie is een unieke reis naar jouw onderbewustzijn waarbinnen alles mag ontstaan en mogelijk is.

Wie ben jij?

Deze vorm van coaching is bedoeld voor Oprichters, Board members, Entrepreneurs, Zelfstandige Ondernemers en ZZP’ers die ethiek hoog in het vaandel hebben staan. Vanzelfsprekend dien je er voor open te staan je eigen overtuigingen op tal van gebieden te reflecteren en waar nodig te ontstijgen.  

Interesse of meer informatie?

Algemene en praktische informatie:

Reviews:

Xander is the real deal. Hij breekt mijn geest én hart in recordtijd open en laat me kennis maken met m’n ware zelf. Samen ontgrendelen we mijn volle potentieel als authentiek leider, maar ook én vooral als mens. Het is onmogelijk om verstoppertje te spelen, Xander doorziet me en zorgt er op een ongelooflijk straffe en mooie manier voor dat ik oog in oog kom met mezelf. Hij raakt me elke keer opnieuw in m’n ziel. Dankzij Xander vind ik de kracht om alles aan te pakken, tot in de kern. Tegelijkertijd helpt hij mij het leven te zien als een speeltuin waarin alles mogelijk is.
Sofie Peeters
Televisie Producent
Wanneer ik aan Xander denk komen de volgende woorden bovendrijven: spiegel, gepassioneerd, diepgang. Met zijn enthousiasme voor persoonlijke ontwikkeling en al zijn kennis over spiritualiteit weet Xander als geen ander de diepte met je in te gaan en je met plekken te laten kennismaken die je van tevoren nooit had kunnen bedenken. Langzaam word je wakker geschud en opengesteld voor de kennis van het universum. Hij is doortastend en is met zijn gehele energie en aandacht gericht op het verkennen van je groeipad. Met zijn frisse blik weet hij snel de vinger op de zere plek te leggen. Niet altijd een prettig gevoel, maar wel altijd vanuit liefde en altijd helend. Voor echte groei moet je bij Xander zijn.
Lizzy Zwiers
Director & Founder

Impressie natuursessie:

Direct contact opnemen?