Mentorship

Blijf op koers en ervaar (veel) meer Magie!

Blijf je bewustzijn met Magie voeden in een 1-op-1 setting met Xander. 

Xander als Mentor?

Xander is in zijn rol als Mentor een Gids die vanuit afstemming samen met jou Magie creëert. Met ruim 20 jaar professionele ervaring, duizenden cliënten en tienduizenden uren aan (zelf)studie in praktische en theoretische zin is hij dé ideale sparringpartner en Gids voor dé bewuste mens.

Wat is Mentorship?

Mentorship is géén therapie maar kan wel helend werken. In een 1-op-1 setting gaan we samen op een Magische (innerlijke) reis. Je ontvangt in korte tijd unieke levenswijsheden die er voor zorgen dat je bewustzijn explosief zal toenemen. 

Waarom Mentorship?

Hoe bijzonder is het om een sparringpartner te hebben waarmee je veel van je levensvragen kunt overleggen? 

Ik weet uit eigen ervaring dat het ongelofelijk fijn is om je levensenergie en frequentie / trilling steeds te verhogen waardoor je bewustzijn alsmaar toeneemt en er zoveel meer innerlijke poorten opengaan. De reis die je maakt kan als eenzaam ervaren worden. Een Gids die je taal spreekt en begrijpt draagt bij aan de ‘bewustzijnssprong’ die je maakt. 

Wat kun je verwachten?

Xander geniet ervan om spelenderwijs diepliggende overtuigingen te doorgronden. Iedere sessie is uniek en afgestemd op jouw actuele situatie en mogelijke vraag. We gaan zeer regelmatig de trance staat opzoeken en verder verkennen. Vanuit deze staat van het bewustzijn ontvouwt zich een nieuwe werkelijkheid die verder gaat dan onze vijf zintuigelijke waarneming. 

Topics:

  • Activatie en herkenning van jouw unieke potentieel op Zielsniveau
  • Pijnappelklier en derde oog activatie
  • Purificatie van het emotionele, fysieke en mentale lichaam
  • Synchroniciteit herkennen en toepassen 
  • Diverse filosofische wijsheden integreren
  • Droomduiding – dag en nachtbewustzijn verenigen 
  • Tal van tools om jouw leven vanuit hernieuwde inspiratie in te richten

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur al geproefd van de Magie van de binnenwereld en ervaart steeds met synchroniciteit in jouw leven. Je bent nieuwsgierig, mentaal veerkrachtig en houdt van diepgang. Je voelt de behoefte om bepaalde levensvragen te doorgronden en hebt de behoefte jouw zelf- en wereldbeeld (bewustzijn) uit te dagen en met (nog) meer Magie te voeden. Uiteraard heb je enorm veel zin om een megashift in je bewustzijn te maken!

Algemene en praktische informatie:

Review:

Xander is the real deal. Hij breekt mijn geest én hart in recordtijd open en laat me kennis maken met m’n ware zelf. Samen ontgrendelen we mijn volle potentieel als authentiek leider, maar ook én vooral als mens. Het is onmogelijk om verstoppertje te spelen, Xander doorziet me en zorgt er op een ongelooflijk straffe en mooie manier voor dat ik oog in oog kom met mezelf. Hij raakt me elke keer opnieuw in m’n ziel, of het nu met een cacaoceremonie of tijdens een videocall is. Dankzij Xander vind ik de kracht om alles aan te pakken, tot in de kern. Tegelijkertijd helpt hij mij het leven te zien als een speeltuin waarin alles mogelijk is.
Sofie Peeters
Televisie Producent
Contactformulier

Graag tot ziens!