Zoek

Emotioneel Intelligente Leiders creëren rust in de werk- en leefomgeving waardoor zijzelf, anderen en het bedrijf hun potentieel benutten en tot bloei kunnen komen. Deze manier van Leiderschap gaat niet over het beschermen van je positie. Ook niet over een rationele- en strategische mindset.
Emotionele intelligentie ontgrendelt delen van onszelf waardoor we hogere niveaus van bewustzijn naar ons werk mee kunnen brengen.

Mijn specialisme ligt op het gebied van emotionele intelligentie en volwassenheid. In dit deel van ons bewustzijn zijn er vijf aandachtsgebieden waar ik mij op richt: 

Gebrek aan emotionele intelligentie resulteert in een onrustige werk- en directe leefomgeving waardoor er regelmatig sprake is van interne- of externe conflictsituaties en onderlinge disharmonie. Dit kan tot gevolg hebben dat de strategie, visie en missie van mens én bedrijf niet volledig tot bloei komen.

Missie Xander:

Mijn kwaliteit is het menselijk potentieel van Leiders te ontgrendelen. Leiders mogen terug naar de essentie van hun mens-zijn om vanuit een diepere verbinding met zichzelf hun eigen leven en dat van anderen te inspireren. Hogere niveaus van bewustzijn dienen naar ons werk meegebracht te worden.

 

Bekijk ter aanvulling onderstaande video:

Bekijk hier ons aanbod:

Hei Sessie

In overleg is het mogelijk een inspirerende heisessie met ons te organiseren.

Privé Traject

Exclusief een-op-een tijdens een tweedaagse Retreat met Xander.

Bedrijven Dokter

Integreer hogere niveaus van bewustzijn binnen jouw team of organisatie.
Direct contact opnemen?