Zoek

Hei Sessie

In overleg is het mogelijk een inspirerende heisessie in een natuurlijke omgeving met ons te organiseren.

Hierbij gelden thema’s als:

  • Wat is de Ziel van het bedrijf; waar doen we het voor?
  • Wie is dé mens achter de collega; authenticiteit en wezenlijk contact.
  • Rol van Leiders op de werkvloer; natuurlijk leiderschap / plek innemen / belichaming.
  • Emotionele intelligentie; oplossingsgericht Leiderschap en het creëren van harmonie.

Waarom een heisessie met ons?

Een heisessie is een moment van (zelf)reflectie dat bijdraagt aan zingeving en autonomie op individueel- en teamniveau.  

Op respectvolle wijze maken we zichtbaar en voelbaar wat er leeft bij het individu en het team binnen het bedrijf. Als harnassen doorbroken worden, is er wezenlijk contact mogelijk en ontstaat er zoveel meer wederzijds respect en harmonie; het vertrekpunt voor een verfrissende visie en pragmatische uitoefening van Leiderschap in de bedrijfsvoering.

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van het seizoen, het weer en de locatie is een heisessie afwisselend in de binnen- en buitenlucht mogelijk. Ons programma beslaat tenminste één dag dat, in overleg, uitgebreid kan worden naar twee dagen.
Tijdens een heisessie zijn wij in de rol van Trainer, Coach en Gids actief om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Indien nodig schakelen wij een collega ter ondersteuning in; check ons team hieronder.

Doelgroep?

Onze heisessies zijn bestemd voor Management Teams, Directieleden en Oprichters van MKB tot grootbedrijf.
Er dient sprake te zijn van een directe invloed op de bedrijfsvoering en de koers van het bedrijf. Een heisessie met Leiders met een afstand tot de werkvloer is voor ons niet passend.

Ons Team

Xander van der Zijden

Xander is tijdens een heisessie in zijn rol als Coach, Trainer en Gids actief. Hij geniet ervan om spelenderwijs datgene zichtbaar en voelbaar te maken wat anderen niet zien of voelen. Hij creëert een klimaat waarbij anderen zich uitgenodigd voelen om zich kwetsbaar op te stellen en er wezenlijk contact mogelijk is. Hij houdt ervan om snel tot de kern te komen en voelt zich vrij om zijn enorme gevoeligheid en intuïtie waar nodig in te zetten.

Yvonne Vruggink

Tijdens een heisessie zet Yvonne haar muzikaliteit, creativiteit en sensitiviteit op liefdevolle wijze in. Ze laat mensen hun essentie voelen en brengt hen op zeer bijzondere wijze in beroering. Voor haar gaat authentiek leven over verbinden met de wereld van energie. Ze brengt energie daarom graag (weer) in stromende beweging. Ze is muzikante, zangeres, yogadocente, ademinstructeur en geeft deeltijd les op de vrije school.

Interesse of meer informatie?

Direct contact opnemen?