Search

Fijn kennis te maken!

Mijzelf zie ik als medicijn voor de Ziel. Al mijn diensten zijn hierop gericht! De Ziel laat zich niet kaderen in een betekenis of vorm die we taalkundig of cognitief kunnen begrijpen. In een poging daartoe is de taal van de Ziel iets dat er écht toe doet; iets wezenlijks.

In ieder mens schuilt iets wat zoveel grootser is dan het idee dat wij van onszelf, de maatschappij en de wereld waarin wij leven, hebben. Iets dat, eenmaal wakker geschud, gevoeld en ervaren, al het andere overschaduwt en ontstijgt. Sommige mensen noemen dit God, verlichting of thuiskomen; ik noem dit de Ziel. Ieder mens heeft toegang tot de Ziel. Afleiding van de Ziel ontstaat door verwachtingen en projectie van buitenaf. Het is mijn kwaliteit om jou mee op reis te nemen naar de essentie van jouw mens-zijn zodat je toegang krijgt tot het unieke potentieel van jouw Ziel.

In mijn eigen reis van het leven heb ik de camouflage van mijn Ziel afgeschud via tienduizenden uren aan (zelf)reflectie en (zelf)onderzoek. Tijdens deze intense, magische en emotioneel rijpende reis dien ik al meer dan 20 jaar als medicijn voor andere Zielen. Ik geniet ervan om diepliggende (emotionele) overtuigingen te doorgronden en waar nodig los te laten.
Iets wat mogelijk is via wezenlijk contact. Wezenlijk contact creëert harmonie in en om ons heen.

Ik stel mijzelf regelmatig de vraag hoe de wereld eruit zou zien als er onderling wezenlijk contact is. Wat er zou gebeuren als we onze gecreëerde problematiek ontstijgen en oplossingsgericht wezenlijke zaken vanuit Bezieling anders met elkaar inrichten; een wereld waarin harmonie de rode draad vormt?!

Ik vind het een voorrecht om jou te laten ZIEN en VOELEN wat een ongelofelijk bijzondere reis jij als ZIEL en mens maakt! Het geeft betekenis aan ons bestaan en dát doet er altijd toe!

Ik zie ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Xander van der Zijden

NEEM GERUST CONTACT OP MET XANDER

Deel van ons aanbod:

Ayahuasca Retreats

Ayayhuasca Retraite met Xander in een kleinschalige groep.

Het roer om

Klaar voor een megashift in jouw binnen- en buitenwereld?

Bedrijven Dokter

Integreer hogere niveaus van bewustzijn binnen jouw team of organisatie.
Direct contact opnemen?