Zoek

Activeer unieke kwaliteiten van jouw Ziel en ontvouw een nieuw magisch speelveld!

Soul Birthing

Xander is een Gids die poorten opent naar een nieuw bewustzijn!

Wat is een Soul Birthing met Xander? 

Een Soul Birthing is de grootste kwantumsprong die je in een mensenleven maken kunt. 

Wat levert het op? 

Soul Birthing laat het kosmische kind symbolisch in jou geboren worden via het contact met het etherische deel van jouw Ziel. Je activeert (nog meer) van jouw potentieel waardoor er een nieuw energetisch kracht- en speelveld  toegankelijk wordt. Veel mensen ervaren dit als een wedergeboorte in een nieuwe energetische jas! 
Een nieuw speelveld betekent toegang en verruiming van jouw potentieel als Ziel én als mens. 

Hoe gaan we te werk?

Soul Birthing is een innerlijke reis en 1-op-1 sessie met Xander. De innerlijke reis die je maakt, is uniek en volledig afgestemd op jouw potentieel (hogere zelf) en unieke kwaliteit als Ziel.  Onder begeleiding van Xander worden er poorten van jouw astrale lichaam geopend waardoor je (meer) toegang en bewustzijn krijgt van jouw potentieel. 

Voor wie geschikt? 

Soul Birthing is geschikt voor mensen die zich reeds professioneel bezighouden met holistische activiteiten zoals; holistisch coach of trainer, therapeut, plantenmedicijnen, meditatie, yoga, astrologie en meer. De sessies zijn erop gericht jouw speelveld te verruimen zodat je kwaliteit en verdieping als holistisch professional toeneemt en mogelijk ook een andere wending krijgt. 

Wees welkom <3.

Na een intake start de sessie en word je meteen meegezogen in de sessie en de stem van Xander. De heldere boodschappen en inzichten maken mij emotioneel, de tranen stromen over mijn wangen maar tegelijkertijd voel ik mij intens gelukkig. Wauw, wat een ervaring! Na de sessie haalt Xander je weer terug in het hier en nu, en hebben we nog een fijne afronding. Dank je wel Xander, het gonst nog lang na in mijn hoofd en lichaam.
Mireille Mansvelder
Holistisch professional

Algemene en praktische informatie: 

Direct contact opnemen?