Zoek
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 33,00

Voorbereiding op een reis met Ayahuasca

Op reis gaan met de moeder der medicijnplanten is iets ongelofelijks, intens en zeer bijzonder. Eigenlijk laat het zich niet in woorden beschrijven.

De afgelopen twaalf jaar heb ik zelf tientallen keren met het plantenmedicijn innerlijk gereisd en meer dan 2300 anderen de afgelopen decennia mogen begeleiden in hun reis met het meest krachtige plantenmedicijn dat er is; Ayahuasca. Mijn liefde en eerbied voor dit plantenmedicijn is zeer groot. Graag deel ik dit met jou!

Ik weet uit ervaring dat een reis met Ayahuasca voor zeer grote veranderingen in het zelf- en wereldbeeld kan zorgen! Voor mij staat vast dat zowel de voorbereiding als dé reis na deelname aan een ceremonie nóg belangrijker is dan de reis zelf.

Deze videoserie en e-learning is bedoeld voor mensen die van plan zijn om een reis met Ayahuasca te boeken of al (eerder) een reis hebben geboekt. In totaal zijn er vijf video’s van in totaal ongeveer 50 minuten en is er een PDF met voedingsvoorschriften.

Bekijk onderstaande video ter aanvulling:

Algemene informatie:

    • De workshop volg je volledig online.
    • Jouw investering is 33 euro.
    • Na het aanschaffen van deze workshop kun je direct vijf inspirerende video’s met Xander bekijken.

LET OP: Heb je deze training al gekocht; vul jouw zelfgekozen (inlog) gegevens in op de pagina ‘inloggen’ in het hoofdmenu bovenin rechts.

Over Xander:

Xander is ceremonieleider, spaceholder en heeft honderden Ayahuasca ceremonies in groepsverband en een-op-een begeleidt. Zijn kennis en ervaring in het werken met Ayahuasca is afgestemd op de westerse mens die de roep voelt om de reis van het leven te maken; een reis naar heelheid en onvoorwaardelijke (zelf)liefde.