Search
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MEN-ditation

maart 8 @ 19:30 - 20:45

Wat is MENditatie?

MENditatie is, zoals de naam doet vermoeden, een samen-ZIJN bestemd voor mannen. Iedere man vanaf 18 jaar oud, ongeacht achtergrond of ervaring, is van harte welkom. Tijdens de MEN-ditatie is er een laagdrempelige sfeer waarbij we het contact met de binnenwereld opzoeken via meditatieve- en innerlijke oefeningen die erop gericht zijn (meer) harmonie in jouzelf te ervaren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de MEN-ditatie lig of zit je op een matje of meditatiekussen, Deze zijn evenals dekentjes, aanwezig. Je kunt ook jouw eigen materialen meenemen.

Iedere MEN-ditatie is er een thema waarover Xander zijn inspiratie zal delen. Vervolgens start de geleide meditatie, is er ruimte voor ademwerk en zijn er gerichte lichaamsbewustzijn oefeningen. Soms is er (live) muziek ter ondersteuning!

Xander geeft ook tal van praktische tips die direct toepasbaar zijn in jouw leven.

Waarom deelname aan een MEN-ditatie?

Mannen hebben nogal wat verantwoordelijkheden te dragen waardoor er niet altijd ruimte en tijd is voor de binnenwereld en het gevoelsleven. Tijdens een MEN-ditatie MOET je niets en mag er ontstaan wat het moment toelaat. Er is ruimte om alles in stilte te ervaren en is er ruimte om te delen! Het maakt niet uit en er is geen oordeel!

Doelgroep:

Iedere man van 18 jaar en ouder is welkom! De eerste keer kun je via een proefles vrijblijvend meedoen. Hierna volgt een commitment van een aantal nader te bepalen lessen.

Over Xander:

Xander mediteert al meer dan 20 jaar waarvan de laatste 10 jaar op dagelijkse basis in allerlei (professionele) samenstellingen. Hij heeft nog nooit een boekje over meditatie gelezen of een specifieke cursus gevolgd. De vele honderden geleide meditaties en innerlijk processen die hij heeft verzorgd, ontstaan altijd zonder script en spontaan in het moment.

Praktisch:

Datum en tijden: Vrijdagavond 8 maart 2024 is de eerste (proef)les van 19:30 uur tot 20:45 uur.

Locatie: ZEN-punt Nieuwe Gracht 86 zw in Haarlem.
Investering: Proefles 10 euro (eerste keer). Hierna 15 euro per keer.

Deelname: Instromen kan altijd op basis van beschikbaarheid.

Opgave per mail naar contact@xandervanderzijden.com

Wil je op de hoogte blijven? Vul je dan je gegevens hieronder in:

Gegevens

Datum:
maart 8
Tijd:
19:30 - 20:45
Evenement Categorie:

Organisator

Xander van der Zijden
E-mail
contact@xandervanderzijden.com

Locatie

ZENpunt Haarlem
Nieuwe Gracht 86 zw
Haarlem, 2011NK
+ Google Maps
Direct contact opnemen?