Zoek
Laden Evenementen

Wat is Ayahuasca:

Ayahuasca is een brouwsel van planten en betekent ‘Liaan of Wijn van de Ziel’. Het is een thee die met de juiste receptuur en intentie gedronken kan worden. Deze thee heeft een sterk visioen opwekkend effect en een reinigende werking. Als heilig sacrament wordt het gebruikt in een rituele- en ceremoniële setting.

Wat levert het op:

Ayahuasca opent je (innerlijke) zintuigen en brengt je in aanraking met je (spirituele) onderbewustzijn; jouw Ziel. Hierdoor krijg je inzichten, visioenen en lessen die gericht zijn op jouw leven en jouw ervaringen. Klachten van emotionele- of fysieke aard vallen op z’n plek waardoor er begrip en een proces van loslaten ontstaat. Ervaring heeft ons geleerd dat Ayahuasca voor een mega shift in jouw bewustzijn kan zorgen waardoor je potentie als mens en Ziel (meer) de ruimte krijgt om tot expressie te komen!

Hoe gaan we te werk:

Om het maximale uit jouw reis met Ayahuasca te kunnen halen, is passende voorbereiding, onderlinge afstemming en nazorg essentieel. Bij ons is dat altijd inbegrepen! Meer informatie hierover ontvang je tijdens het contact met Xander. Tijdens een Ayahuasca ceremonie lig of zit je op een matras op de grond. Er is (live) muziek en alle omstandigheden zijn erop gericht om jouw innerlijke reis in een fijne liefdevolle setting vanuit overgave te kunnen maken.

Voor wie geschikt:

Xander biedt een-op-een en kleinschalige (besloten) groep ceremonies voor uiteenlopende doelgroepen aan. De minimale leeftijd dient 28 jaar oud te zijn!

Xander als reisleider:

Xander werkt ruim 12 jaar met het plantenmedicijn Ayahuasca en heeft honderden ceremonies verzorgd en meer dan 2300 mensen van over de hele wereld mogen begeleiden tijdens hun ontmoeting met Ayahuasca. Een goede voorbereiding en nazorg is van zeer groot belang. Wanneer je een (privé) retraite bij Xander boekt, ontvang je altijd de juiste richtlijnen voor de perfecte voorbereiding en nazorg via een persoonlijke check-in en check-out met Xander.

Algemene informatie:

  • Groep retraite is tenminste één dag met voorzorg (check-in) en nazorg (check-out).
  • Datum 28 juni 2024.
  • Beschikbare Tickets 1.
  • Inschrijven is mogelijk tot tenminste zeven dagen vooraf.
  • Maximaal 3-5 deelnemers.
  • Investering is 350 euro (incl. btw of excl. btw op factuur).
  • Locatie is een landelijke omgeving nabij Haarlem.
  • Vul het contactformulier in of stuur een WhatsApp bericht voor contact met Xander.

Contactformulier graag volledig invullen!

Direct contact opnemen?