Search

Als je los kunt laten, dient zich een nieuw speelveld aan.

Soul Birthing

Wat is een Soul Birthing met Xander? 

Een Soul Birthing is de grootste kwantumsprong die je in een mensenleven maken kunt. Het resultaat hiervan is dat je compromisloos jouw levenspad volgt. 
Niet omdat het moet, gekoppeld aan een overtuiging of een doel, maar wél omdat het klopt! 

Wat levert het op? 

Soul Birthing laat het kosmische kind in jou geboren worden. Dit is mogelijk zodra je alles wat persoonlijk is loslaat. Uiteraard heeft ieder zijn eigen tijdspad en ontwikkeling om dit kunnen doen. Discipline kan helpen maar de motivatie zit vooral in de magie bij het doorbreken van jouw perceptie en visie van het leven. Eenmaal deze magie ervaren, resulteert in zoveel meer honger en nieuwsgierigheid naar het onbekende wat op een dieper niveau in ieder mens al aanwezig is. 

Hoe gaan we te werk?

Soul Birthing kent een online pad van 3-6 maanden wat geldt als basis om een nieuw fundament in jouw bewustzijn op te bouwen.
Gedurende deze periode zijn er aantal (4-6 stuks) live 1-op-1 online sessies van 75 minuten met Xander. Deze vinden in overleg plaats.

Voor wie geschikt? 

Soul Birthing is geschikt voor mensen die bereid zijn om al het aangeleerde te parkeren en waar nodig los te laten. Het kosmische kind in jou geboren laten worden gaat voorbij aan alle tradities, culturele achtergronden, familiesystemen, voorouders of ieder andere vorm van (persoonsgebonden) overtuigingen.  

Wees welkom <3. 

Algemene en praktische informatie: 

  •  
Direct contact opnemen?