soul healing

Ervaar een diepgaande healing tijdens een privé sessie met Xander.

Soul Healing

Wat is een Soul Healing?

Een Soul Healing is een diepgaande healing die voor fysieke- en emotionele ontlading kan zorgen. Als je levensenergie onvoldoende stroomt, ligt er veelal een blokkade op onbewust niveau aan ten grondslag. Als dit wordt getransformeerd, ontstaat er meer harmonie op fysiek- en emotioneel niveau. 

Wat levert het op? 

Een Soul Healing heeft als doel jouw levensenergie beter te laten stromen waardoor energetische blokkades worden geëlimineerd. Het resultaat is meer levensenergie en een afname van fysieke- en emotionele (pijn)klachten. 

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een Soul Healing lig je gekleed, in stilte, met gesloten ogen op een behandelbank. 

Met behulp van ondersteunde muziek creëren we een energetisch veld dat bijdraagt aan de helende werking. Xander raakt subtiel bepaalde drukpunten op het lichaam aan om de levensenergie waar nodig te laten stromen en mogelijke blokkades op te heffen. Veel mensen ervaren een hele diepe vorm van ontspanning en/of gaan op ‘reis’ tijdens de sessie. 

Voor wie geschikt? 

Een Soul Healing is voor iedereen vanaf 21 jaar geschikt die meer levensenergie wenst en op een dieper niveau fysieke- of emotionele (pijn)klachten wil onderzoeken en transformeren. Er geldt géén beperking in de aard van de klacht. 

Interesse Soul Healing

Algemene en praktische informatie:

Luister naar deze Podcast van Xander over de Ziel: