Fijn kennis te maken!

Mijn voornaam Xander betekent ‘Beschermer van de mensheid’. Het is een naam die past bij de energie van datgene dat ik in dit leven mag manifesteren. Ik zie mijzelf als werkvoorbereider van het nieuwe tijdperk. 

Mijn achtergrond is vanwege mijn brede interesse en nieuwsgierigheid heel divers. Als professional heb ik 20 jaar ervaring in de rol van innerlijk reisleider, life- en business coach, docent, trainer, en heb ik, naast een-op-een sessies, veel workshops, (jaar)opleidingen, meerdaagse events, retraites, lezingen en honderden plantenmedicijn ceremonies in groepsverband en 1-op-1 verzorgd en heb ik op diepgaand niveau de dynamiek van emoties en ons menselijk gedrag leren begrijpen.

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een bewustzijn dat past bij het nieuwe tijdperk. Hierbij is het noodzakelijk dat oude systemen van macht, traditionele denkwijzen en de visie op en van het leven gaan veranderen omdat zij ons niet (meer) dienen. Wij hebben Pioniers en Bezielde Leiders nodig om een nieuw paradigma te creëeren zodat we uiteindelijk kunnen leven in optimale vrijheid en harmonie. Niet als kopie van je ouders of product van de maatschappij maar een leven dat is gebaseerd op de ethische waarden en bezieling.

In mijn ontwikkeling heb ik heel veel tijd besteed aan zelfonderzoek middels meditatie en het maken van innerlijke bewustzijnsreizen via trance en de inname van plantenmedicijnen. Ook heb ik veel tijd geïnvesteerd in het bestuderen van heilige geschriften, de prachtige taal van het Oude Egypte gecombineerd met moderne wetenschap, filosofie, astrologie, astronomie, de werking van het menselijk lichaam en de zeer bijzondere functie, symboliek en kwaliteit van de Pijnappelklier.

De technieken die ik tijdens (groep)sessies toepas zijn gebaseerd op vele (20+) jaren dagelijkse (zelf) studie in praktische en theoretische zin. 

Graag deel ik mijn inspiratie en waarheid zonder oordeel met iedereen die nieuwsgierig is naar de zin van het leven.

Graag tot ziens bij één van mijn activiteiten.

Xander van der Zijden