Volg live met Xander,

Het Magische Pad

Tweemaal per maand op donderdagavond van 20:00 – 21:00 uur is Xander live op Instagram om zijn inspiratie te delen en maak je een magische innerlijke reis in de vorm van een geleide meditatie.
Je kunt lid worden door op onderstaande button te klikken en kosteloos een livesessie bijwonen. Iedereen is welkom! Als je besluit om lid te blijven kun je voor slechts 5 euro per maand alle live sessies volgen en terugkijken.

De live sessies zijn op donderdag van 20 – 21:00 uur:
23 juni, 7 juli, 21 juli, 4 aug, 18 aug, 1 sept, 15 sept, 29 sept 2022.  

Wat is mediteren?

Mediteren is dé ruimte tussen je gedachtes in opzoeken en vervolgens oprekken. Deze ruimte opent de deur naar de magische- en oneindige binnenwereld. Door geregeld te mediteren ontvouwt zich een nieuwe belevingswereld.
De meditaties van Xander zijn uniek en ontstaan altijd volledig intuïtief in het moment. Hij vertaalt met woorden de beelden die hij via het contact met zijn binnenwereld waarneemt. 

Iedere live sessie is er een unieke geleide meditatie en innerlijke reis die wordt ingeleid met inzichten. Deelname aan een live sessie is er op gericht om de magie van het leven blijvend te voeden.

Hoe werkt het?

1

Word kosteloos lid

De live sessies zijn in een besloten groep op Instagram te volgen.

2

Do. avond van 20:00 -21:00 uur

Vanaf 20:00 uur verschijnt het cirkeltje met LIVE bovenin bij stories op jouw eigen Instagram account. Klik hierop om de uitzending te volgen.

WhatsApp Image 2022-05-22 at 2.45.05 PM

Xander van der Zijden

@hetmagischepad

3

Koptelefoon of oortjes

Om met je volledige aandacht aanwezig te zijn, is het advies om een koptelefoon te gebruiken.

4

Jouw investering

Op basis van wederkerigheid doneer je slechts 5 euro per maand. De link om te doneren staat in het instagram account.