healing concert

Ervaar een warm bad van helende klanken, frequentie en vibratie met live muziek en ontvouw jouw magische binnenwereld”.

Blend with your true nature

Wat kun je verwachten?

Je maakt een unieke innerlijke reis in een ceremoniële setting op een prachtige locatie. Om je zes zintuigen extra te stimuleren neem je een Plantenmedicijn in. Ons Plantenmedicijn is een unieke combinatie van Cacao met een concentraat van Blauwe Lotus, een bloem die gebruikt werd in de tijd van het oude Egypte. Dit concentraat geeft een rustgevend gevoel en heeft een milde psychoactieve werking.

Onze pure Cacao is een ware Hartopener en werkt versterkend in combinatie met de Blauwe Lotus. 

Xander werkt samen met muzikante Lisanne Lambert-Stoop. Via deze link tref je haar eigen website aan. 

Hoe werkt het praktisch?

Na inname van het Plantenmedicijn lig of zit je op een matje. We raden je aan om een blinddoek of oogmasker mee te nemen zodat je maximale focus op je binnenwereld hebt.

Met behulp van live muziek creëren we een energetisch veld dat bijdraagt aan de helende werking. Via Xander ontvang je optioneel ook een persoonlijke healing.

Goed om te weten:

  • Draag bij voorkeur lichtkleurige en comfortabel zittende kleding.
  • Neem zelf een blinddoek of oogmasker en een dekentje mee.
  • Eet minstens 1 uur van te voren niets, een licht avondmaal volstaat. Dit helpt je de werking van het Plantmedicijn en de muziek te ervaren.
  • Neem een flesje water mee. Cacao heeft een drogend effect en het drinken van water helpt tevens met een zachter effect of je spijsvertering (maag/darmen).Algemene en praktische informatie: